هر فصل این کتاب شامل متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی، لغات تخصصی و عمومی این رشته با مترادف انگلیسی و فارسی و تستهای تألیفی با پاسخ تشریحی می باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تستهاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.