این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تستهاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
مباحث و تستهای متعدد بیان شده دراین کتاب می تواند درموفقیت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته خاکشناسی در زمینه سؤالات این درس نقش تعیین کننده داشته باشد.
این کتاب دربرگیرنده مطالبی دقیق و گویاست که داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی را به گونهای بنیادی و اساسی با مسائل و مطالب عمده فیزیک خاک آشنا میسازد.