تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

محصول جدید

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

۲۸,۵۰۰ تومان

افزایش روزافزون فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن ها برای ورود به دوره های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می‎|باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
در انتهاي كتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 93 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده است.
اساتيد محترمي كه تهيه اين مجموعه را به عهده داشتند، عبارتند از:
1ـ زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌|اند.
2ـ زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌|اند.
3ـ نسیم ابراهیم‎|پور و شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌|اند.

زبان فارسی
نویسنده/نویسندگان شکوفه برازنده،زهرا گودرزی،نسیم ابراهیم پور،زهرا قبادی،گلناز سلطانی
ناشر مدرسان شریف
سال انتشار 1393
نوبت چاپ اول
تعداد صفحات 452صفحه
جلد دوم

نوشتن دیدگاه

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

محصولات مرتبط