محصول جدید
کتاب تاریخ عشق (The History of Love) اثر نیکول کراوس نویسنده آمریکایی است. این کتاب، ابتدا در سال 2005 منتشر و به سرعت به عنوان یکی از کتاب های پرفروش شناخته شد. این کتاب در سال 2006 در زمره نامزدهای نهایی جایزه ادبی «اورنج» قرار داشت و توانست در سال 2008 جایزه ادبی «ویلیام سارویان» را از آن خود کند. رمان مذکور را ترانه علیدوستی ترجمه کرده است.
این محصول در انبار موجود نیست
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن:
تاریخ عشق
کتاب تاریخ عشق (The History of Love) اثر نیکول کراوس نویسنده آمریکایی است. این کتاب، ابتدا در سال 2005 منتشر و به سرعت به عنوان یکی از کتاب های پرفروش شناخته شد. این کتاب در سال 2006 در زمره نامزدهای نهایی جایزه ادبی «اورنج» قرار داشت و توانست در سال 2008 جایزه ادبی «ویلیام سارویان» را از آن خود کند. رمان مذکور را ترانه علیدوستی ترجمه کرده است.
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
این رمان به داستان یک رابطه ناموفق اشاره می کند که یک طرف آن نویسنده ای ناموفق و آواره جنگی و طرف دیگر آن دختر جوانی است که سرپرستی مادرش را برعهده دارد. کتاب شرح دو داستان موازی است، اول، داستان پیرمردی لهستانی (لئوپلد گورسکی) است که براساس علاقه جوانی خود در بازنشستگی به نویسندگی روی آورده. تنها و رنجور از عشق ناکام کودکی و صدمه دیده از جنگ جهانی دوم که تمام خانواده خود را از دست داده و به تنهایی در آمریکا زندگی می کند و با تنها دوست و همسایه خود برونو که مردی افسرده است، وقت می گذراند. دوم، داستان دختری نوجوان (آلما) که پدرش را در هفت سالگی بر اثر بیماری از دست داده و با مادر و برادر کوچکترش زندگی می کنند. آلما سعی می کند آخرین خاطرات پدرش را حفظ کرده و مانند او باشد. این دو داستان به طرزی که اصلاً انتظارش نمی رود به هم ربط می یابند.
نویسنده در این کتاب با الفاظ و توصیفات به کار برده خواننده را ایجاب میکند که در آن حس و حال قرار گیرد. او با جملات کوتاه و شمرده و همچنین توصیفات ساده، از پیچیده و طولانی شدن جملات پرهیز می کند. ترجمه نیز به طور قابل قبولی این روند را حفظ کرده و سعی در رساندن پیام به صورت واضح به خواننده را دارد.
نیکول کرواس، میراث دار سبک برخی از شناخته شده ترین نویسندگان قرن بیستم است، با زیبایی این دو داستان را در هم ادغام می کند و پایانی شگفت انگیز برایشان رقم می زند.
نویسنده در مورد دلیل انتخاب این داستان و شخصیت هایش، عنوان کرده است: روزی صدای پیرمردی را شنیدم که کاملاً تنها بود، و رودرروی مرگ قرار داشت. من فوراٌ دانستم که آن پیرمرد چه احساسی دارد، و شروع کردم به نوشتن. چندين صفحه نوشتم. انعطاف پذيری خارق العاده ای در صدای او بود که می توانست تنها در يک جمله، از وجد به شوخی و از شوخی به غم انگیز تبديل شود. در آن زمان من همه اين چیزها را می نوشتم، اما همه آن ها را به شکل نادرستی ثبت کردم. در آن زمان وقتی صدای يک شخصیت را مثل «لئو» برمی داشتم، مثل اين بود که يک ساز را برداشته ام و حالا می دانم که چطور بايد آن را بنوازم. بعد از مدتی به اين انديشیدم که چه می شود اگر صدای ديگری، مثلا صدای متقابل دختری را، روبه روی او بگذارم. تا اينکه فهمیدم آن صداها و شخصیت ها می توانند به مثابه پاسخ هايی برای پرسش های يکديگر باشند. اين گونه شد که شخصیت «آلما» نیز متولد شد. تا مدت زيادی، تنها با همین دو صدا به نوشتن ادامه دادم، بدون هیچ ايده ای در مورد اين که به کدام سمت پیش می روم يا اينکه اين دو نفر چگونه به يکديگر متعلقند. اين رمان، يک بداهه گويی به شکل معینی بود، اگرچه بعداً به عقب برگشتم و چیزهايی را با شروع داستان، تغییر دادم.
ناشر این کتاب درباره داستان مجموعه گفت: لئو گورسکی هر روز غروب روی شوفاژ می کوبد تا همسایه طبقه پایینش بداند که او هنوز زنده است. اما وضع همیشه به این قرار نبود. وقتی در جوانی در روستایشان در لهستان بود عاشق شد و کتاب نوشت. شصت سال بعد و درست آن طرف دنیا آلمای چهارده ساله که اسمش را از روی شخصیت کتاب گورسکی گذاشته بودند دست به یک ماجراجویی می زند تا نویسنده کتابی که اسمش از آن آمده بود را پیدا کند و خانواده خود را هم نجات دهد.
در پشت جلد این کتاب آمده است: «لئوپلد گورسکی مردنش را از 18 اوت 1920 آغاز کرد. وقتی راه رفتن می آموخت مرد. وقتی پای تخته می ایستاد مرد و یک بار هم وقتی سینی بزرگی در دست داشت. وقتی امضای جدیدی تمرین می کرد مرد. وقتی پنجره ای را باز می کرد. تنها مرد، چون خجالت می کشید به کسی زنگ بزند. یا به یاد آلما مرد. یا وقتی دیگر نخواست یادش را بکند. در واقع، چیز زیادی برای گفتن نیست. او نویسنده بزرگی بود. او عاشق شد. این بود زندگی اش».
بخش هایی از متن کتاب:
- به دنیا که آمدم مادرم اسمم را از روی تمام دختران کتابی گذاشت که از پدرم هدیه گرفته بود؛ کتاب تاریخ عشق. اسم برادرم را گذاشت امانوئل خائیم؛ از روی امانوئل رینگلبلوم، مورخ یهودی که دبه های شیر پر از شهادت نامه را در گتوی یهودیان ورشو دفن می کرد و نوازنده ویولن سلی به نام امانوئل فویرمان که از پدیده های دنیای موسیقی قرن بیستم بود و همین طور نویسنده نابغه یهود، ایزاک امانوئیلویچ بابل و عمویش خائیم که لوده بود، دلقکی واقعی که همه را از خنده روده بر می کرد و نازی ها کشتندش. اما برادرم حاضر نشد به این اسم جواب بدهد. وقتی مردم اسمش را می پرسیدند، یک چیزی از خودش درمی آورد.
- بچه که بودم مادر و خاله هایم می گفتند در عوض بزرگ که بشوم خوش قیافه خواهم شد. آن موقع برایم روشن بود که قیافه ندارم، اما باور داشتم میزانی از زیبایی بالاخره به سراغم خواهد آمد. نمی دانم چه انتظاری داشتم؛ که گوش هایم که با آن زاویه شرم آور بیرون زده بودند عقب نشینی کنند، یا که سرم به نحوی رشد کند تا با آنها جور شود؟ که موهایم، که جنسشان بی شباهت به برس توالت شور نبود، به مرور زمان گره باز کنند و براق شوند؟ که صورتم که -با پلک هایی به سنگینی پلک قورباغه و لب های نازک – نوید چندانی نمی داد، شاید به نحوی تبدیل به چیز قابل تحملی بشود؟ سال ها صبح ها که از خواب بیار می شدم با امید به سمت آینه می رفتم.
جملات برگزیده کتاب:
- عجیب است که ذهن اگر از قلب فرمان ببرد چه کارها می تواند بکند.
- زمانی می رسد که آدم به وجد می آید چون می فهمد که چه چیز های کمی باید همان طور بمانند تا بتوان به تلاش برای آن چه؛ به خاطر قصور زبان، آن را انسان بودن می نامند، ادامه داد.
- زنده بودن انواع زیادی دارد، اما مرده بودن فقط یک نوع است.
- گاهی فراموش می کنم که برنامه زمان بندی دنیا مثل برنامه من نیست. که همه چیز در حال مردن نیست، واگر هم هست دوباره زنده خواهد شد، با کمی آفتاب و آن امید همیشگی.
- سعی کردن و موفق نشدن بهتر از سعی نکردن است.
زبان | فارسی |
نویسنده/نویسندگان | نیکول کراوس |
مترجم | ترانه علیدوستی |
ناشر | نشر مرکز |
سال انتشار | 1396 |
نوبت چاپ | هشتم |
سایز (قطع یا اندازه) | رقعی |
تعداد صفحات | 264 صفحه |
وزن | 255 گرم |
شابک | 9789642132867 |
جلد | شومیز |
کتاب تاریخ عشق
کتاب بسیار خوبیه . راستش من خودم بخاطر اینکه خانوم علیدوستی مترجمش بود خریدمش . کنجکاو بودم ببینم چیه . ولی کتاب خوبیه و قهرمان داستان (لئو) شخصیت خیلی جالبی داره . در ضمن اگه از برگه های کاهی خوشتون میاد برگه های این کتاب کاهی هستن و وقتی توی دست میگیریدش خیلی سبک هست . پیشنهاد میکنم بخونید
کتاب تابستان آن سال، کتابی فوق العاده زیبا درباره مردی به نام جک می باشد که بیمار و در انتظار مرگ است اما ناگهان همه چیز تغییر کرده و همسرش به جای او می میرد.
رمان «اولین تماس تلفنی از بهشت» اثر میچ البوم، حاوی روایت هایی از بهشت و معجزه است. در این داستان، تلفن تعدادی از ساکنان شهری کوچک زنگ می خورد و آن سوی خط کسانی هستند که با صدای واقعی قبل از مرگشان اعلام می کنند که هم اینک در بهشت هستند.
کتاب «پیش از آن که بخوابم» درمورد زنی است که در اثر یک سانحه حافظه اش دچار مشکل شده است و هر روز صبح همه اتفاقات رخ داده پیش از خواب را فراموش می کند.
رمان «ادیپ در جاده» درمورد شخصیتی به نام اُدیپ است که نادانسته پدرش را کشته و در ناآگاهیِ محض با مادر خود وصلت کرده است، پس از برملاشدنِ حقیقت، چشمانِ خود را كور می کند و قدم در جاده ای می گذارد که از پایانش هیچ نمی داند.
روایت داستان «زندگی اسرارآمیز» خواننده را در جریان تلاش های لی لی برای شناخت خود و درک حقیقت مربوط به گذشته پرفراز و نشیبش قرار می دهد. اما او قبل از هر چیز، باید با حقیقت تلخی راجع به مادرش و مرگ اسرارآمیز او روبه رو شود.
جز از کل در مورد پدر و پسری است که هر کدام از یک زاویه خاص و متفاوت با عامه مردم به زندگی و اتفاقات آن نگاه می کنند. پدر با باورهای خاص و گاه عجیب خودش سعی می کند پسرش، جسپر را به بهترین شکل ممکن تربیت کند و به همین خاطر داستان زندگی خودش را از همان دوران کودکی برای او تعریف می کند.
رمان پاییز فصل آخر سال است از حال و هوای زنانی میگوید که در دوراهیهای زندگی دست و پا میزنند و به دنبال راهی برای خلاصی از گذشته و آینده، دوباره شاد زیستن یا کنار گذاشتن رویاها و با واقعیت زندگی کردن هستند.
ریگ روان جدیدترین اثر استیو تولتز پس از رمان تحسین شده جزء از کل است. تولتز در مصاحبه ای گفته جزء از کل را درباره ترس از مرگ نوشته و ریگ روان را درباره ترس از زندگی.
هاینریش بل، برنده نوبل ادبیات، در رمان عقاید یک دلقک، به خوبی توانسته شرایط کشورش در زمان هیتلر را از نظر تاریخی، اجتماعی، سیاسی و … برای خواننده ترسیم کند و با کمک کاراکتر هانس، مردی افسرده که ماسک بر چهره زده و به دنبال سرنوشت مبهمی به خانه اش بازگشته است، شرایط را برای خواننده ملموس می سازد.
عامه پسند رمانی است که مي توان آن را در رده ادبيات پليسي به شمار آورد، اما در این اثر هيچ جنايتي اتفاق نمي افتد و در عین حال دارای طنزهای زیادی هم می باشد.
کتاب بهترین شکل ممکن مجموعه ای است شامل ۶ داستان که هر کدام از داستان ها در یکی از شهرهای شیراز، تهران، مشهد، اهواز، اصفهان و بندر انزلی اتفاق می افتد.
بکمن در رمان تراژیک - کمیک مردی به نام اوه، احساس هایی مثل عشق و نفرت را به زیبایی به تصویر می کشد و انسان و جامعه مدرن را در لفاف طنزی شیرین و جذاب نقد می کند.
جای خالی سلوچ، بعد از کلیدر، قویترین اثر دولت آبادی می باشد. این رمان، داستاني است كه بر اساس تقليدي نزديك به واقعيت از آدمي و عادات و حالات بشري نوشته شده باشد و به نحوي از آن جا شالوده جامعه را در خود تصوير و منعكس كند.
«سه قصه» از چهار داستان به نام های «بالشی پُر از پَر سفید»، «خروس سفید»، «ماه بر پیشانی» و «سرگذشت فنچ ها» تشکیل شده و پوریا علمی، طنزپرداز مطرح کشورمان مقدمه آن را نوشته است.
رفتیم بیرون سیگار بکشیم هفده سال طول کشید شامل نه داستان از هفت نویسنده معاصر روس است که در ابتدای هر داستان یک صفحه به شرح حال و فعالیت های نویسنده اختصاص داده شده است.
کتاب اسکارلت دهه شصت مجموعه شعری از سجاد افشاریان است. اشعاری که عموماً روحی عاشقانه در آنها دیده می شود.
کتاب «مردم در سیاست ایران» نوشته یرواند آبراهامیان، شامل ۵ مقاله از این تاریخ نگار است. موضوع محوری پژوهش های این کتاب، تغییرات و تحولاتی است که نه از گذر گفت وگوها و بده بستان های سیاستمداران حرفه ای پشت درهای بسته، بلکه به واسطه حضور مردم در خیابان یا همبستگی اصناف و جمعیت ها برای رسیدن به خواست هایی جمعی به دست آمده است.
فرار از اردوگاه 14 روایت مستندی است از زندگی در یکی از مخوف ترین و امنیتی ترین اردوگاه های زندانیان سیاسی در کره شمالی.
ماجرای کتاب برادران سیسترز درباره زندگی دو برادر به نام های ایلای (راوی ماجرا) و چارلی با نام خانوادگی سیسترز است که به عنوان دو آدم کش، شهرت زیادی دارند.
رمان غول مدفون یکی از رمانهای محبوب نوبلیست ژاپنی یعنی «ایشی گورو» است. این کتاب حکایتِ زندگیِ زوجی است در میان مردمی که چیزی از گذشته خود به یاد نمی آورند. خود آنها هم تنها یادشان می آید که زمانی پسری داشته اند و می دانند که به جست و جوی او باید پا در راهِ سفری سحرآمیز گذاشت.
ایده محوری «ابله» همان طور که خود «داستایوفسکی» در یک نامه نوشته، «ارائه تصویر کامل از یک انسان زیبا» است. پرنس «میشکین» ابله مقدس روسی و از تبار «دون کیشوت» است، یک نوع مسیح در جهانی غیرمسیحی.
رمان «خانه لهستانی ها» نوشته مرجان شیر محمدی است، هر چند که بیشتر او به عنوان یک بازیگر شناخته می شود، اما نویسنده ای است با چند داستان و رمان که بعضاً آثارش با تحسین اهالی ادبیات وهمین طور اقبال مخاطبان مواجه شده است.
از دو که حرف می زنم از چه حرف می زنم نوشته هاروکی موراکامی در واقع خاطرات مرتبط با دوندگی هاروکی موراکامی و نقش آن در نویسندگی و زندگی حرفه ای وی است.
کتاب مو قرمز اثر اورهان پاموک نویسنده نامدار ترک و برنده جایزه نوبل ادبیات است. پاموک در این رمان با خلاقیتی که دارد افسانه ها و اسطوره ها را با واقعیت پیوند می دهد و ماجرایی جذاب با پایانی غافل گیر کننده و فراموش نشدنی می آفریند.
کتاب دختر پرتقالی نوشته یاستین گردر نویسنده مشهور نروژی است. یاستین گردر رمان دختر پرتقالی را دو سال بعد از نگارش رمان «مرد داستان فروش» منتشر کرد. حال و هوای رمان «دختر پرتقالی» تشکیل شده از یک داستان کلی با روایت هایی گوناگون، حول محور پرسش های فلسفی فراوان. اثری نسبتاً خوب با دیالوگ های تأثیر برانگیز است.
کتاب افشاگر گریشام چندین هفته پرفروشترین کتاب در زمینه ادبیات داستانی بوده است. نیویورک تایمز در مطلب خود کتاب «افشاگر / The Whistler» را نسبت به کتاب پیشین این نویسنده «وکیل دغل / Rogue Lawyer» گام بلندی به جلو دانست.
کتاب چراغ ها را من خاموش می کنم اثر زویا پیرزاد یکی از معروف ترین کتاب های دهه هشتاد است. این رمان از هنگام انتشار تاکنون بسیار مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته است، به گونه ای که تاکنون به چاپ هفتادم رسیده است. بیشتر مخاطبان داستان معاصر فارسی این کتاب را خوانده اند. فرانکلین لوئیس ترجمه انگلیسی این کتاب را با عنوانThings We Left Unsaidدر سال ۲۰۱۲ منتشر...
کتاب عادت می کنیم اثر زویا پیرزاد یکی از پرفروش ترین رمان های حال حاضر محسوب می شود. این رمان برشی از زندگی سه زن ایرانی، دختر و مادر و مادربزرگ در تهران دهه ی 80 شمسی است. دختر درگیر مسائل و خواسته های نسل خود است، مادربزرگ هنوز غرق در گذشته ای است که کمابیش ساخته و پرداخته ی ذهن راوی قصه آرزوست.