محصول جدید
این محصول در انبار موجود نیست
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن:
ژنتیک
كتاب شامل مفاهيم جامعی ازمطالب مربوط به اين درس كه از منابع و جزوات دانشگاههاي معتبر كشور گردآوري شده است و آزمونهاي سراسري و آزاد با پاسخ می باشد.دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
درس ژنتيك از دروس مهم مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا در رشته كشاورزي در گرايش|هاي اصلاح نباتات، بيوتكنولوژي، اصلاح دام و …| و همچنين يكي از دروس مهم امتحاني براي متقاضيان شركت در آزمون|هاي كارشناسي ارشد و دكترا در رشته|هاي اصلاح نباتات و بيوتكنولوژي است. كتاب حاضر شامل مفاهيم جامع و كاملي از مطالب مربوط به اين درس است كه از منابع مرجع (كتب دانشگاهي) در اين زمينه و جزوات دانشگاه|هاي معتبر كشور گردآوري شده و به صورت فصل|بندي در اين كتاب ارائه گرديده است. در انتهاي هر فصل مجموعه سؤالات آزمون|هاي سراسري از سال|هاي 1376 تا 1391 و نمونه سؤالات چندين سال آزمون دانشگاه آزاد همراه با پاسخ|هاي جامع و تشريحي اين سؤالات به صورت طبقه|بندي شده آورده شده است. همچنين در انتهاي هر فصل آزموني قرار دارد كه پاسخنامه كليدي آن در پايان كتاب آمده است.
در انتهاي كتاب، سؤالات آزمون سراسري 92، 93، 94 و 95 و سؤالات دكتري 91، 92، 93، 94 و 95 با پاسخ كاملاً تشريحي آن|ها و | 3 مرحله آزمون خودسنجي در سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) ارائه شده است.
زبان | فارسی |
نویسنده/نویسندگان | علی اکبر اسدی،روح اله شاه ولی |
ناشر | مدرسان شریف |
سال انتشار | 1395 |
نوبت چاپ | سوم |
تعداد صفحات | 424صفحه |
این کتاب دربرگیرنده مطالبی دقیق و گویاست که داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی را به گونهای بنیادی و اساسی با مسائل و مطالب عمده فیزیک خاک آشنا میسازد.
مباحث و تستهای متعدد بیان شده دراین کتاب می تواند درموفقیت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته خاکشناسی در زمینه سؤالات این درس نقش تعیین کننده داشته باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تستهاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
هر فصل این کتاب شامل متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی، لغات تخصصی و عمومی این رشته با مترادف انگلیسی و فارسی و تستهای تألیفی با پاسخ تشریحی می باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
از ویژگی های این کتاب فراگیر بودن آن، استقلال فصل های مختلف کتاب از یکدیگر، ساده و روان بودن متن کتاب، ارائه نکات لازم برای آزمون های تحصیلات تکمیلی می باشد.
كتاب شامل مفاهيم جامعی ازمطالب مربوط به اين درس (كه از منابع و جزوات دانشگاههاي معتبر كشور گردآوري شده) و پاسخ تشریحی آزمونهاي سراسري و آزاد می باشد.
این کتاب دربرگیرنده مطالبی دقیق و گویا است که داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی را به گونهای اساسی با مسائل و مطالب عمده گیاهان زراعی آشنا میسازد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
این کتاب شامل خلاصه دروس، سؤالات کنکور کارشناسی ارشد با پاسخنامه کاملا تشریحی می باشد. در پاسخنامه تشریحی آن نکات لازم برای حل هر تست مطرح شده است.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
این کتاب دربرگیرنده مطالبی دقیق و گویاست که داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی را به گونهای بنیادی و اساسی با مسائل و مطالب عمده فیزیک خاک آشنا میسازد.
مباحث و تستهای متعدد بیان شده دراین کتاب می تواند درموفقیت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته خاکشناسی در زمینه سؤالات این درس نقش تعیین کننده داشته باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تستهاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
هر فصل این کتاب شامل متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی، لغات تخصصی و عمومی این رشته با مترادف انگلیسی و فارسی و تستهای تألیفی با پاسخ تشریحی می باشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته ميباشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموختههاي قبلي خود را مرور نمايد.
تحلیل آمار کاربردی و تجزیه طرح های آزمایشی با نرم افزار sas (از مقدماتی تا پیشرفته) حاوی تست های طبقه بندی شده کلیه آزمون های کارشناسی ارشد(سراسری و آزاد) رشته با پاسخ تشریحی، تستهای طبقه بندی شده تألیفی با پاسخ تشریحی، ده ها مسأله تألیفی برای خودآزمایی می باشد.
آزمونهای جامع دکتری زراعت(فیزیولوژی گیاهان زراعی) حاوی آزمون های کارشناسی ارشد ادوار گذشته به همراه پاسخ های تشریحی ارائه شده است.
متن کامل اصلاح نباتات در گیاهان زراعی براساس سرفصل های ژنتیک و اصلاح نباتات و اصول اصلاح نباتات و چند درس دیگر مصوب وزارت علوم است.
خاک شناسی حاوی تست های طبقه بندی شده کلیه آزمون های کارشناسی ارشد(سراسری و آزاد) مهندسی کشاورزی علوم باغبانی و مجموعه مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات با پاسخ تشریحی، تستهای طبقه بندی شده تألیفی با پاسخ تشریحی، ده ها مسأله تألیفی برای خودآزمایی می باشد.
زبان تخصصی مهندسی کشاورزی شامل شرح کامل مباحث درس همراه با مثال و آزمونهای کارشناسی ارشد همراه با حل تشریحی وتستهای تألیفی طبقهبندی شده ارائه شده است.
زراعت شرح کاملی است بر مباحث درسی همراه با مثال ها و آزمونهای کارشناسی ارشد با حل تشریحی و تستهای تألیفی طبقه بندی شده در انتهای هر فصل ارائه شده است.