محصول جدید
نبرد من، کتابی که توسط آدولف هیتلر نوشته شده است و بیانگر اندیشه های سیاسی هیتلر و ناسیونال سوسیالیسم می باشد.
این محصول در انبار موجود نیست
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن:
نبرد من
نبرد من، کتابی که توسط آدولف هیتلر نوشته شده است و بیانگر اندیشه های سیاسی هیتلر و ناسیونال سوسیالیسم می باشد.
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
هیتلر در سال ۱۹۲۴ هنگامی که در قلعه “لندزبرگ” زندانی بود بخش اول کتاب را با دیکته کردن جملات به منشی خود “رودلف هس” این اثر را به وجود آورد. بخش دوم، پایان همان سال پس از آزادی زودهنگام او از زندان نوشته شد. پس از به قدرت رسیدن حزب ناسیونال سوسیالیسم در آلمان و تشکیل “رایش سوم” این متن به کتاب مقدس حکومت نازی تبدیل شد و حزب در هر فرصتی، از جمله در مراسم ازدواج و اخذ مدرک دیپلم، آن را در میان مردم پخش می کرد و پیر و جوان را به خواندن آن فرا می خواند. در سال ۱۹۴۳، بیش از ۱۰ میلیون نسخه از این کتاب در آلمان پخش شد.
با قدرت گرفتن ناسیونال سوسیالیست ها در آلمان، فروش و توزیع نبرد من نیز رواج گرفت. از اواسط دهه ۱۹۳۰ کتاب هیتلر به خرج دولت به زوج های تازه ازدواج کرده هدیه می شد، فروش نسخه های دست دوم کتاب ممنوع بود و تدریس آن در مدرسه ها به عنوان جزئی از برنامهی تبلیغاتی حزب ناسیونال سوسیالیست از همین دوران آغاز شد.
نبرد من پس از جنگ جهانی هرگز در آلمان تجدید چاپ نشده. البته دلیل اصلی آن مخالفت وزارت دارایی ایالت بایرن بوده که امتیاز نشر آن را در اختیار دارد و ممنوعیتی در این زمینه وجود ندارد. این کتاب به بسیاری از زبان های جهان ترجمه شده است. از جمله در ایران توسط آقایان فرشاد، عنایت الله شکیباپور و … به فارسی ترجمه شده و در ایران به چاپ هجدهم رسیده است.
در سال ۱۹۲۳ که هیتلر به اتهام خیانت به کشور در جریان کودتایی که بر علیه دولت وقت آلمان و ایالت باواریا انجام داد (معروف به کودتای آبجوفروشی)، در زندان لندزبرگ زندانی بود، متن کتاب را به منشی خود، رودلف هس که با او هم زندان بود، دیکته کرد. هیتلر به پنج سال زندان محکوم شده بود اما او و منشی اش پس از گذراندن ۹ ماه در ۲۰ دسامبر ۱۹۲۴ آزاد شدند و پس از آزاد شدنشان از زندان، کتاب را تکمیل و به چاپ رساندند. بخش نخست آن در دوازده فصل، با عنوان “یک تسویه حساب” در ۱۸ ژوئیه ۱۹۲۵ به چاپ رسید؛ بخش دوم آن در پانزده فصل و با عنوان “جنبش سوسیالیست ملی” در بهار ۱۹۲۶ به چاپ رسید. عنوان اصلی انتخابی هیتلر “چهار سال و نیم نبرد در برابر دروغ، حماقت و بزدلی” بود. ناشر نازی آن “مکس آمان”، این عنوان را بسیار پیچیده می دانست و تصمیم گرفت آن را به “نبرد من” کوتاه کند. این کتاب در سالهای نخست انتشار موفقیت چندانی نداشت ولی از سال ۱۹۳۳ و کسب قدرت توسط هیتلر و حزب نازی به شدت معروف شد و درآمد فراوانی داشت.
سال ۲۰۱۵ میلادی منع حقوقی انتشار کتاب نبرد من برداشته شد. با وجود این، چاپ و نشر کتاب نبرد من در آلمان همچنان ممنوع بود. به نظر مقامات قضائی کشور «بنا به مسئولیت تاریخی آلمان» این کتاب «ضدانسانی» پس از آن هم نباید حتی به صورت ناقص منتشر شود. خرید و فروش نسخه های قدیمی این کتاب که به قبل از سال ۱۹۴۵ برمی گردد آزاد است ولی به شرطی که برای اهدافی مثل تحریک و ترویج دشمنی های نژادی و یا خشونت های سیاسی مورد استفاده قرار نگیرد، اما حق انحصاری آن در اختیار وزارت دارایی ایالت بایرن است، که نشر آن را قدغن کرده بود. طبق قانون حق تألیف، با گذشت هفتاد سال از مرگ یک مؤلف یا نویسنده، هر متنی برای انتشار آزاد می شود و دیگر کسی نمی تواند با این قانون از نشر آن جلوگیری کند. آدولف هیتلر در ۳۰ آوریل ۱۹۴۵ در برلین خودکشی کرد.نبرد مناز روز اول ژانویه ۲۰۱۶ در کتابفروشی های آلمان در دسترس عموم قرار گرفت.
در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم و خودکشی هیتلر تمام دارایی های وی از جمله حقوق معنوی آثارش به ایالت باواریا تعلق گرفت. طبق قوانین ایالتی و با تأیید دولت فدرال آلمان، باز نشر این کتاب به مدت ۷۰ سال ممنوع اعلام شد. این مهلت در سال ۲۰۱۵ به پایان رسید. رسانه های جمعی در ماه ژانویه سال ۲۰۱۴ گزارش دادند که متن کتاب هیتلر در میان کتاب های الکتریکی «آمازون» در مقوله «کتاب ها و متون سیاسی» بالاترین مقام فروش را داشته است.
آدولف هیتلر، در کتاب نبرد من، مردان یهودی را به سوء استفاده جنسی از دختران آلمانی متهم کرده بود.
هیتلر بخش اول این کتاب را با شرح دوران کودکی و جوانی خودش در “وین” آغاز کرده و پس از آن به تحلیل سرگذشت کشور آلمان در جنگ جهانی اول و دلایل و عوامل شکست آنها در جنگ را مورد بحث قرار داده که محوریت این عوامل را توطئه ها و دسیسه های کمونیست ها و یهودیان آلمانی می داند. در بخش دوم کتاب، هیتلر در مورد آینده آلمان و حزب ناسیونال سوسیالیسم و اهدافش سخن می گوید. از عقاید فلسفی حزب نازی، اهداف سیاسی اش، موضوع دولت و ملت و رابطه صحیح شان، روش ها و تبلیغات سیاسی، تعلیم و تربیت صحیح جوانان و … را مورد بحث قرار می دهد. عناوین این بخش ها عبارتند از:
ناشر درباره این اثر آورده است:
نبرد من تنها کتابی است که انتشار آن در آلمان ممنوع است. هیتلر در این اثر دیدگاه های خود را تئوریزه کرده، اثری که مبنای برپایی حزب ناسیونالیسم (نازی) شد و جهان را درگیر مصیبتی همه گیر کرد. کتاب نبرد من مانیفست اندیشه های تمامیت خواهانه هیتلر است. اما چرا این سرجوخه سابق ارتش آلمان که اندکی ذوق نقاشی هم داشت به چنین افکاری ره جست؟
در پیشگفتار کتاب آمده است:
پاره نخست این کتاب زمانی نوشته شد که نویسنده در دژی نظامی در باواریا زندانی بود. او چگونه راهی دژ شد و به چه دلیل؟ پاسخ به پرسش مهم است، زیرا این کتاب با رویدادهایی سر وکار دارد که نویسنده را دچار این گرفتاری کرد و به این دلیل که نویسنده زیر فشارهای عاطفی ناشی از وقایع تاریخی روزگار خود این کتاب را نوشته است. آن زمان، دوره خواری و تحقیر آلمان و تا حدودی ادامه رویدادهایی بود که کمابیش در یک قرن گذشته رخ داده بود؛ این دوره از هنگامی آغاز می شود که ناپلئون امپراتوری کهن آلمان را تکه پاره کرد و سربازان فرانسوی تقریبا سراسر آلمان را به اشغال درآوردند.
زبان | فارسی |
نویسنده/نویسندگان | آدلف هیتلر |
مترجم | فرشته اکبر پور |
ناشر | نگاه |
سال انتشار | 1395 |
نوبت چاپ | چهارم |
سایز (قطع یا اندازه) | وزیری |
تعداد صفحات | 663 صفحه |
وزن | 1055 گرم |
شابک | ۹۷۸۲٠٠٠۳۴۲۵۳۳ |
جلد | گالینگور |
کتاب نبرد من
عالی امروز به دستم رسید شروع کردم به خوندن خیلی باکیفیت و خوب
«بودن» داستانی کم حجم است که توسط یرژی کوشینسکی در 136 صفحه نوشته شده است. داستان بسیار ساده شروع می شود و به تدریج عجیب و غیر قابل باور می گردد . اما ناگهان متوجه می شوی که نویسنده به طرز بسیار استادانه ای واقعیت های تلخ جامعه بشری و در کنار آن مدینه فاضله ای که آرزوی انسان های خیرخواه است و ذات پاک بشری را به تصویر می کشد.
این کتاب شامل شش داستانِ کوتاه است که اکثرشان در دو یا سه سالِ اخیر نوشته شده اند و مخاطبان در آن ها فضاهای جدیدی از دولت آبادی درک خواهند کرد. درون مایه اکثر داستان ها شهری ست و بعضی شان نیز حتی در جغرافیایی خارج از ایران اتفاق می افتند.
مزایای منزوی بودن (The Perks of Being a Wallflower) کتابی به سبک رمان نامه نگارانه است که توسط نویسنده آمریکایی، استیون چباسکی نوشته شده است. این کتاب اولین بار در ۱ فوریه ۱۹۹۹منتشر شد و توانست به مدت ۷۱ هفته در لیست پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز قرار بگیرد. این کتاب مجموعه ای از نامه های میان دو دوست است.
کتاب بار دیگر، نادر نوشته سید قاسم یاحسینی تاریخ شفاهی زندگی شهید نادر مهدوی است. شهید نادر مهدوی (شهید شاخص سال 1394) یکی از مهره های اصلی جریان مقابله به مثل در خلیج فارس در دوران جنگ تحمیلی است.
کتاب عباس دست طلا به همت سازمان بسیج اصناف کشور و توسط نشر فاتحان و با قلم خانم محبوبه معراجی پور چاپ شده است. عباس دست طلا یک کتاب جنگی و حماسی نیست؛ یعنی فقط جنگی نیست. بلکه یک کتاب اقتصادی است؛ یک کتاب کار است.
بیشعوری (Assholism) کتابی است به طنز در مورد «تجاوز حماقتآمیز اما آگاهانه به حقوق دیگران The Original Self-HelpGuide for Recovering Assholes and Their Victims»، نوشته خاویر کرمنت که در سال ۱۹۹۰ منتشر شد. نویسنده در این کتاب مدعی میشود که بیشعوری یک بیماری و اعتیاد است، نه بداخلاقی و سوءرفتار و به معرفی بیشعوری از زوایای مختلف میپردازد.